Wordt klant bij ‘t Mortelke, kijk hier voor Meer informatie

Kijkje achter de schermen op 't Mortelke

€20

datum Datum naar keuze
tijd Duur 2 uur
aantal personen 10-20 personen

Ben jij ook nieuwsgierig naar hoe ons voedselbos werkt? We nemen je mee op een wandeling om je alles te vertellen over ons ontwerp, onze missie, wat we allemaal doen, en nog veel meer. Ook gaan we proeven van een aantal eetbare planten die we onderweg tegenkomen.

  • Kijkje achter de schermen van ‘t Mortelke.
  • Lekkere (kruiden)thee en koffie, voedselbos snacks én huisgemaakte  vlierbloesemlimonade.
  • €20 pp. Kinderen gratis. Personen met een bijstand 50% korting.
Interesse in een privé rondleiding?

Neem contact op!

Kijkje achter de schermen op 't Mortelke

Meer informatie

Samen gaan we een prachtige ronde door het voedselbos lopen en laten je ook onze binnen werkruimten zien met o.a. een inmaakkeuken, droogruimte en ontvangstruimte. We vertellen je van alles over het voedselbos, onze missie,  onze verdienmodellen en ons avontuur tot nu toe. Er is veel ruimte voor vragen en jouw interesses. Ook gaan we planten die in het seizoen zijn proeven.

De investering is €20 pp. kinderen tot 18 jaar zijn gratis en personen met een bijstand krijgen 50% korting (€10 euro pp.) Let op de opties in de webshop bij het bestellen.Het is inclusief lekkere (kruiden)thee en koffie, voedselbos snacks én huisgemaakte  vlierbloesemlimonade.

De wandeling is op aanvraag en te boeken vanaf minimaal 10 personen. Neem contact op via een van de buttons op deze pagina.

Neem contact op!
Interesse in een privé rondleiding?

Neem contact op!

Kijkje achter de schermen op 't Mortelke