Wordt klant bij ‘t Mortelke, kijk hier voor Meer informatie

Pluk & Proef Wandeling met Voedselbos proeverij

€37,50

datum Datum naar keuze
tijd duur 3 uur
aantal personen 10-20 personen

Ga samen met jouw familie, collega’s of vrienden op pad door ons voedselbos! Onderweg proeven we allerlei planten: van inheems tot exotisch! Geniet van de oogst, gevolgd door een unieke proeverij van voedselbos-amuses met drankje.

  • Maak kennis met (de unieke producten van) het voedselbos en ervaar de bijzondere smaken.
  • Raak geïnspireerd van de rust en al het moois en eetbaars dat de Nederlandse natuur te bieden heeft.
  • Unieke proeverij uit het voedselbos.

Meer informatie

Wist jij dat we in Nederland heel veel lekkere gezonde planten hebben die je kunt plukken voor in de thee of salade? In het voedselbos hebben we natuurlijk nog meer eetbare planten; van franse uiensoep boom tot Szechuan peper en daglelies! Heerlijke planten die in het Nederlandse klimaat groeien en die geplukt kunnen worden in het voedselbos om te proeven en te ervaren. Tijdens de wandeling gaan we van alles plukken wat er in het seizoen is, van inheemse planten tot echte voedselbos planten. Ook krijg je een unieke proeverij van voedselbos amuses waarin je van allerlei verse en verwerkte voedselbos producten kunt proeven op een bijzondere locatie in ons voedselbos.Inclusief voedselbos proeverij, drankje, koffie & thee én zakje eigen oogst mee naar huis.

Dit is een geweldig inspirerende pluk & proef wandeling die jou kennis laat maken met het voedselbos en haar eetbare planten laat ervaren. Leuk om samen te doen met collega’s als bedrijfsuitje, om aan deel te nemen met jouw familie (reünie), of misschien als vrienden (vrijgezellen) activiteit? De activiteit is op aanvraag te boeken en vanaf minimaal 10 personen. Neem contact op via een van de buttons op deze pagina.

Neem contact op!