Wordt klant bij ‘t Mortelke, kijk hier voor Meer informatie

Zelfcompassie-meditatiewandeling

12,50

datum 14 juli 2024
tijd 10-12
aantal personen 30

Op 14-07-2024 komt Ingrid van Luisterlef naar ’t Mortelke voor een bijzondere zelfcompassie-meditatiewandeling! Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Lees dan zeker verder!

Meld je aan!

Stuur een mail naar ingrid.neijnens@onsbrabantnet.nl

Zelfcompassie-meditatiewandeling

Bij aankomst verwelkomen we je met een heerlijke kop koffie, smaakwater of thee. Daarna duiken we de stilte in, om vanuit innerlijke rust aan een verkwikkende loopmeditatie te beginnen. Dit helpt ons een diepere connectie met onszelf en de omgeving te vinden. Na de gezamenlijke oefening heb je de kans om in stilte je eigen pad te bewandelen, te reflecteren en tot rust te komen. Vervolgens komen we weer samen voor een liefdevolle zelfcompassie-meditatie.
Vaak zorgen we snel voor anderen, terwijl we onszelf vergeten. Deze keer geven we bewust aandacht aan onszelf. Gun jezelf dit moment van zorg en liefde!
We sluiten de sessie af met een gebaar van dankbaarheid naar onszelf en de andere deelnemers. Er staat verfrissend kruidenwater klaar voordat je weer naar huis gaat.
Ervaring met meditatie is fijn, maar niet noodzakelijk. Een open houding is alles wat je nodig hebt. Heb je fysieke beperkingen? We kijken graag samen naar wat er nodig is om je deelname mogelijk te maken.
Meld je aan!

Stuur een mail naar ingrid.neijnens@onsbrabantnet.nl