Wordt klant bij ‘t Mortelke, kijk hier voor Meer informatie

Terug

Wordt een toekomst-eter!

Stel je eens voor: een wereld waar elke hap die je neemt niet alleen goed is voor jou, maar ook voor toekomstige generaties en onze geliefde planeet. Dat is het idee achter het zijn van een “toekomst-eter”. Bij ‘t Mortelke willen we graag samen met jou de grond rijker maken en werken aan een groene toekomst!

Bij ‘t Mortelke geloven we sterk in de kracht van gewoon doen. En wat is nou een betere manier om iets goeds te doen dan door simpelweg te eten? Ja, je leest het goed! Het eten van voedsel wat op een manier wordt geteeld waarvan de bodem alleen maak rijker wordt en de planten en dieren rijkdom toeneemt. Het is dus niet alleen geweldig voor jou, maar ook voor het realiseren van een groene toekomst voor iedereen.

Dus, wat is een toekomst-eter? Nou, dat ben jij! Het is eigenlijk heel simpel: door te kiezen voor gezonde, duurzame voeding, ben je niet alleen goed bezig voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen. Het draait allemaal om bewuste keuzes maken. Bij ‘t Mortelke groeien we gewoon lekkere en gezonde groenten, fruit, kruiden en voedselbosproducten voor jou, zodat jij gemakkelijk de juiste keuze kunt maken en samen met ons de toekomst groener kunt eten!

Stel je eens voor: elke keer dat je geniet van een knapperige salade vol verse groenten of een heerlijke andere maaltijd, draag je bij aan een groene toekomst. Je vermindert je ecologische voetafdruk, ondersteunt duurzame landbouwpraktijken en helpt de rijkdom aan planten en dieren te vermeerderen. En weet je wat het beste is? Het is echt niet zo moeilijk als het klinkt.

Dus laten we samen een beweging starten van toekomst-eters. Laten we onze borden vullen met voedsel dat niet alleen goed smaakt, maar ook goed doet. Op 6 maart kun je een heerlijk ‘t Mortelke pakket bestellen, dus laten we onze passie voor lekker eten combineren met onze liefde voor onze planeet. Laten we met elke hap de wereld verbeteren!

Ben jij er klaar voor om een verschil te maken? Lees meer over de ‘t Mortelke pakketten hier en eet samen met ons aan een groene toekomst!