Wordt klant bij ‘t Mortelke, kijk hier voor Meer informatie

De Stal in het voedselbos

aantal personen 5-35
oppervlakte 50m2
Sfeervolle houtkachel
Beamer met scherm
WC
WiFi WiFi
Water Water
Elektriciteit Elektriciteit

Ontmoet of vergader in onze voormalige (varkens)Stal in het voedselbos. De stal is een veelzijdige en sfeervolle ruimte,  geschikt voor diverse activiteiten voor kleine én grote groepen. Ook uit te breiden met één van onze bijzondere buitenlocaties in de tuinen en voedselbos! Wij denken graag met je mee om jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken!

 

 

Over de ruimte

De Stal bij ’t Mortelke is een ruime locatie, omgeven door groen van het voedselbos.

De inrichting van de stal is sfeervol en inspirerend, met veel natuurlijke materialen die zorgen voor een ontspannen en productieve sfeer. Het is  een veelzijdige ruimte die geschikt is voor diverse activiteiten, zoals vergaderingen, workshops, presentaties, trainingen, retraites en teambuilding sessies. Daarnaast kan de ruimte ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld yogalessen of meditatie workshops. Door de rustige en inspirerende omgeving is de stal een ideale plek om te werken aan persoonlijke en professionele groei. De kracht van ‘t Mortelke ligt in het faciliteren van een praktische sfeervolle ruimte vol met mogelijkheden op maat.

De ruimte is in te richten met tafels en stoelen in een opstelling die jouw event past. Er is voldoende zitruimte voor groepen tot ± 35 personen en er zijn faciliteiten aanwezig zoals een professionele beamer met scherm en whiteboard met markers.  Daarnaast is er uiteraard wifi en een toilet. De ruimte wordt verwarmd met CV en een sfeervolle houtkachel.

Neem contact met ons op en wij denken graag mee om jouw  bijeenkomst tot een groot succes te maken! Denk bijvoorbeeld aan een unieke rondleiding of workshop in het voedselbos, een lunch met producten uit het voedselbos en een uitbreiding van jouw event naar één van onze bijzondere buitenlocaties in de tuinen en voedselbos! 

 

Tarieven

De tarieven voor het gebruik van de Stal bij ’t Mortelke zijn afhankelijk van de duur van het verblijf en de soort bijeenkomst. Neem contact met ons op, voor meer informatie.

Neem contact op over deze ruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Wij denken graag met je mee om jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken!

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Voer een nummer in van 1 tot 45.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.