Wordt klant bij ‘t Mortelke, kijk hier voor Meer informatie

Ontmoeten en vergaderen in het groen

Locatieverhuur voor bijeenkomsten.
Ontdek de verborgen schat van ‘’t Mortelke, waar rust samenkomt met een inspirerende omgeving. Gelegen te midden van de rustgevende, groene natuur van Borkel & Schaft, biedt ‘t Mortelke een idyllische setting voor uw gelegenheden. Van interessante lezingen, productieve vergaderingen tot retraites, onze veelzijdige binnenruimte en het prachtige voedselbos bieden een inspirerende omgeving. Laat u betoveren door de natuur en warme gastvrijheid van ‘t Mortelke.

We bieden ons prachtige voedselbos aan om jouw eigen bijeenkomst, vergadering, training of workshop te faciliteren in het groen. Dit kan geheel buiten in het voedselbos of in combinatie met één van onze verzorgde binnenruimtes. Wij genieten zelf dagelijks van het plezier van buiten zijn en kunnen dit van harte aanbevelen. 

Groene buitenbeleving in ons voedselbos
Buitenliefhebbers zullen onze overvloedige groene omgeving waarderen, perfect voor een buiten vergadering, een yoga sessie, of gewoon om te genieten van de frisse lucht tijdens een zakelijke bijeenkomst. Met ruimte voor trainingen, workshops, en alles daartussenin, bieden onze groene omgeving een veelzijdige en natuurlijke omgeving voor elke bijeenkomst.

Binnenruimte in de Stal vol mogelijkheden
Voor vergaderingen, workshops en presentaties beschikken we over whiteboards met materialen en een beamer uitgerust met alle nodige technologie en faciliteiten om uw zakelijke evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Bijzondere arrangementen op maat
Verschillende arrangementen zijn mogelijk binnen locatie verhuur bij ‘t Mortelke. Denk hierbij aan een drankenarrangement, een geheel verzorgde lunch met producten uit het voedselbos, en een rondleiding of workshop tijdens uw bijeenkomst. Zo maak je jouw bijeenkomst compleet. De kracht van ‘t Mortelke ligt in het faciliteren van een praktische sfeervolle ruimte vol met mogelijkheden op maat. De gastvrijheid is direct voelbaar. Wij denken graag mee om jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken.

Kom een kijkje nemen
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de diverse binnen- en buitenruimtes?
Kom vrijblijvend bij ons langs om de opties door te spreken én de sfeer te proeven. Beleef ‘t Mortelke zelf.  Neem hier contact met ons op. Wees welkom!

Bekijk onze locaties Contact

Onze locaties