Wordt klant bij ‘t Mortelke, kijk hier voor Meer informatie

Organiseer een workshops of event

Organiseer een workshop of event in samenwerking met ‘t Mortelke. Deel jouw kennis en expertise en inspireer anderen op het gebied van natuurinclusief landgebruik, voedsel, en duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan een pop-up restaurant samenwerking met een restaurant met ingrediënten van ‘t Mortelke.

We staan open voor allerlei samenwerkingsvormen en kijken graag naar de mogelijkheden om jouw concept bij ons mogelijk te maken. Heb jij een ondernemend idee dat aansluit bij ‘t Mortelke en onze missie kan versterken? Dan horen we graag van jou!

Neem contact op

Deel jouw kennis & vaardigheden

Deel jouw kennis en vaardigheden met ons team en het netwerk van ‘t Mortelke. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inzichten en ideeën om ons voedselbos te verbeteren en te laten groeien. Heb jij een goed idee voor verbetering of zie jij jezelf op ‘t Mortelke werken? Wij gaan graag in gesprek om jou beter te leren kennen.

Neem contact op

Stage lopen bij ’t Mortelke

Stage lopen bij ‘t Mortelke biedt een unieke kans om praktijkervaring op te doen in de wereld van natuurinclusieve landbouw en voedselbossen. Als stagiair word je ondergedompeld in ons inspirerende voedselbos, meerjarige groentetuin en bloemenpluktuin. Hier leer je van ons team en kun je jouw kennis vergroten op het gebied van natuurinclusief landgebruik, watermanagement in het voedselbos, voedselbosontwerp, aanleg en onderhoud, én eventorganisatie.

Met een hands-on aanpak en een dynamische leeromgeving, waarin we ook veel zelfstandigheid vragen, biedt een stage bij ‘t Mortelke de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van natuurinclusieve voedselproductie en tegelijkertijd je eigen groei en ontwikkeling te stimuleren. Doe mee en maak deel uit van ons enthousiaste netwerk. Een handjevol stagiaires is jou al voorgegaan. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Ik wil stage lopen

Kom naar één van onze meewerkdagen

Wil je graag actief bijdragen aan het ‘t Mortelke? Kom dan eens naar één van onze meewerkdagen! Tijdens deze inspirerende dagen kun je samen met ons team de handen uit de mouwen steken en meehelpen met diverse taken zoals planten, onderhoud en oogsten. Leer meer over voedselbossen, natuurinclusieve landbouw, en geniet van de voldoening om samen te werken aan een natuurinclusieve toekomst.